06-51215847

Beoordelingen

Klik hier om uw beoordeling te geven.

Submit your review
* Verplicht veld


Klussenbedrijf Middelham
06-51215847
Vianenstraat 51
6882 NT Velp

Btw 161530515B01
KvK Arnhem 9112667
Bank: NL78RABO0106735802


Jarno heeft onze toiletruimte volledig vernieuwd. Niet alleen een nieuwe pot en spoelbak, maar ook nieuwe waterleidingbuizen en cv-leiding, inclusief

Nov 12, 2017 by 

Jarno heeft onze toiletruimte volledig vernieuwd. Niet alleen een nieuwe pot en spoelbak, maar ook nieuwe waterleidingbuizen en cv-leiding, inclusief nieuwe vloer, tegels, stucwerk en wastafeltje. Hij werkt nauwkeurig en het resultaat is er naar. Beoordeling: 5 van de 5.


Ik heb inmiddels een aantal malen dit bedrijf ingeschakeld voor op en rondom het huis. Kort nadat Jarno de afgelopen maand de dakbedekking op uitbouw

Nov 09, 2017 by 

Ik heb inmiddels een aantal malen dit bedrijf ingeschakeld voor op en rondom het huis. Kort nadat Jarno de afgelopen maand de dakbedekking op uitbouw had vervangen, bleek er tijdens onze vakantie, een week later in de nacht 2 ruiten te zijn ingegooid.
Na een telefoontje van onze buurman stond Jarno gelijk op de stoep om de schade op te nemen en te helpen met het provisorisch dichtmaken van de kapotte ruiten. Een aantal dagen later werden de ramen met dubbele beglazing vervangen en is niets meer te zien van de schade. Dus dit bedrijf verdient een pluim door de snelle en adequate service. We zijn dan ook zeer tevreden met de flexibiliteit en de kwaliteit. Beoordeling: 5 van de 5.


Jarno Middelham heb ik ingeschakeld bij een lekkage in onze douche.Het bleek dat de gehele douche vervangen moest worden. Hij heeft dit kundig en in

Nov 05, 2017 by 

Jarno Middelham heb ik ingeschakeld bij een lekkage in onze douche.Het bleek dat de gehele douche vervangen moest worden. Hij heeft dit kundig en in prettig overleg met ons gedaan. We zijn zeer tevreden met het resultaat. Ook heeft hij naar genoegen een raam in onze kelder vervangen. Beoordeling: 5 van de 5.


We hebben de renovatie van ons toilet en badkamer door Jarno laten verrichten inclusief loodgieterwerk en CV. Dit hield in alle leidingen opnieuw leg

Oct 29, 2017 by 

We hebben de renovatie van ons toilet en badkamer door Jarno laten verrichten inclusief loodgieterwerk en CV. Dit hield in alle leidingen opnieuw leggen en in de muur verwerken. Een nieuwe waterdichte vloer en al het tegelwerk, op de badkamer en toiletruimte. Daarna vakkundig afmonteren van wastafel, toilet, kranen en CV. Jarno heeft bijzonder nauwkeurig werk geleverd. Een aanrader voor een ieder die niet op een uurtje of dubbeltje let maar echt vakwerk wil. Beoordeling: 5 van de 5.


Jarno heeft in en rond ons huis diverse klussen gedaan: hij heeft een schoorsteen aangelegd, een muur doorgebroken (en H-profiel geplaatst), een houts

Feb 03, 2017 by 

Jarno heeft in en rond ons huis diverse klussen gedaan: hij heeft een schoorsteen aangelegd, een muur doorgebroken (en H-profiel geplaatst), een houtschuur gebouwd en een cv geĆÆnstalleerd. We zijn erg tevreden over zijn werk. Hij neemt de tijd voor goede adviezen vooraf, communiceert helder en levert degelijk werk. Hij zegt wat hij doet en hij doet wat hij zegt. Beoordeling: 5 van de 5.


Betrouwbaar en betrokken ondernemer, sinds tijden ons vaste aanspreekpunt voor allerlei werkzaamheden en storingen. Jarno denkt mee en is transparant.

Jan 14, 2017 by 

Betrouwbaar en betrokken ondernemer, sinds tijden ons vaste aanspreekpunt voor allerlei werkzaamheden en storingen. Jarno denkt mee en is transparant. Top bedrijf! Beoordeling: 5 van de 5.


CV ketel en stoppenkast moesten vervangen worden. Jarno komt eerst de situatie bekijken en bespreekt de mogelijkheden. Na prijsopgave en hiervoor mijn

Oct 06, 2015 by 

CV ketel en stoppenkast moesten vervangen worden. Jarno komt eerst de situatie bekijken en bespreekt de mogelijkheden. Na prijsopgave en hiervoor mijn akkoord te hebben gegeven, worden de werkzaamheden vakkundig en netjes afgewerkt.
Tot een volgende keer. Beoordeling: 5 van de 5.


Jarno toont zich in alle opzichten een betrouwbare vakman. Hij weigert, ook na aandringen, een prijsopgave te doen zolang hij het werk niet zelf gezie

Aug 18, 2015 by 

Jarno toont zich in alle opzichten een betrouwbare vakman. Hij weigert, ook na aandringen, een prijsopgave te doen zolang hij het werk niet zelf gezien heeft. Zijn offerte komt snel en zelf komt hij op de afgesproken tijd kijken en werken Daarbij heeft hij alle benodigde onderdelen bij zich en werkt hij netjes en secuur. De tijd die opgaat aan een vriendelijk gesprek, brengt hij niet in rekening. De rekening is precies volgens de offerte, dus ook geen negatieve verassingen achteraf. Beoordeling: 5 van de 5.


Erg tevreden zijn wij met het resultaat. Jarno heeft vooraf de tijd genomen om met ons de klus goed door te nemen en heeft bij ons gezorgd dat alle aa

Jul 07, 2015 by 

Erg tevreden zijn wij met het resultaat. Jarno heeft vooraf de tijd genomen om met ons de klus goed door te nemen en heeft bij ons gezorgd dat alle aansluitingen juist lagen voor de nieuwe keuken (electra en gas verlegd), muur uitgebroken, nieuwe tegelvloer gelegd, muren laten stukadoren, nieuwe plafonds en nieuwe deur met post geplaatst. Groot project, maar goed binnen afgesproken tijd gerealiseerd. Jarno zorgde direct voor extra handjes als tijd krap leek te worden. Erg prettig was dat Jarno bij vragen tussendoor direct contact opnam, aangaf wat de plannen waren en helder aangaf wat kosten waren van extra klussen waar wij zelf later mee kwamen. Dit heeft ervoor gezorgd dat we geen (financiƫle) verrassingen kregen op het einde. Kortom, een aanrader! Beoordeling: 5 van de 5.


Ik ben 3 jaar bezig geweest om een passende offerte te krijgen om warm en koud water naar de schuur te krijgen. Ik heb zelf al een gootsteen gemonteer

Apr 06, 2015 by 

Ik ben 3 jaar bezig geweest om een passende offerte te krijgen om warm en koud water naar de schuur te krijgen. Ik heb zelf al een gootsteen gemonteerd en de afvoer geregeld! Na 3 jaar zoeken kom ik in contact met Jarno, en zijn offerte was prima! Dus snel een afspraak gemaakt, Jarno was keurig op tijd , en werkte snel en precies. Het resultaat was super! Ik kan hier helaas geen foto's plaatsen , maar anders zag je mij naast de nieuwe leidingen met een opgestoken duim!

Groet,
Alwin (en een 10 voor Jarno !!) Beoordeling: 5 van de 5.


Gemiddelde beoordeling: 5.0 van de 5 gebaseerd op 22 recensies.
Page:
123