06-51215847

Beoordelingen

Klik hier om uw beoordeling te geven.

Submit your review
* Verplicht veld


Klussenbedrijf Middelham
06-51215847
Vianenstraat 51
6882 NT Velp

Btw 161530515B01
KvK Arnhem 9112667
Bank: NL78RABO0106735802


Ik kan Jarno aanbevelen. Levert prima werk.

Oct 30, 2014 by 

Ik kan Jarno aanbevelen. Levert prima werk. Beoordeling: 5 van de 5.


Jarno heeft bij ons een grote lekkage van het bad verholpen. Goed meegedacht om een en ander beter aan te sluiten en alles netjes afgewerkt. Helemaal

Oct 28, 2014 by 

Jarno heeft bij ons een grote lekkage van het bad verholpen. Goed meegedacht om een en ander beter aan te sluiten en alles netjes afgewerkt. Helemaal prima Beoordeling: 5 van de 5.


Prima onderhoud van onze cv ketel. Werk netjes en snel.

Sep 14, 2014 by 

Prima onderhoud van onze cv ketel. Werk netjes en snel. Beoordeling: 5 van de 5.


Lampen opgehangen en douchedeur geplaatst. Jarno heeft dit snel en goed uitgevoerd en het is zeker een aanrader om hem in te schakelen!

Aug 17, 2014 by 

Lampen opgehangen en douchedeur geplaatst. Jarno heeft dit snel en goed uitgevoerd en het is zeker een aanrader om hem in te schakelen! Beoordeling: 5 van de 5.


Jarno heeft onze zolder netjes verbouwd. Diverse werkzaamheden zoals een vliering maken, elektra omleggen, een kast om de CV timmeren, hij kan het all

Jul 17, 2014 by 

Jarno heeft onze zolder netjes verbouwd. Diverse werkzaamheden zoals een vliering maken, elektra omleggen, een kast om de CV timmeren, hij kan het allemaal. En niet onbelangrijk, hij ruimt als het werk klaar is netjes op en laat je niet met de rommel zitten. Dit was niet de eerste en zeker ook niet de laatste klus waar we Jarno voor bellen! Beoordeling: 5 van de 5.


Vanaf het eerste contact zeer tevreden. Reageert snel, komt alle afspraken keurig na en werkt netjes.

Jul 11, 2014 by 

Vanaf het eerste contact zeer tevreden. Reageert snel, komt alle afspraken keurig na en werkt netjes. Beoordeling: 5 van de 5.


Jarno Middelham reageert snel, doet wat hij belooft, werkt hard en heeft snel alle mogelijke opties in de gaten. Tezamen met de nodige humor een goede

Jun 20, 2014 by 

Jarno Middelham reageert snel, doet wat hij belooft, werkt hard en heeft snel alle mogelijke opties in de gaten. Tezamen met de nodige humor een goede en prettige 'klusman' in ons huis gehad, die de kruipruimte weer bereikbaar maakte en computerkabels door ons hele huis trok. Hulde! Beoordeling: 5 van de 5.


Netjes uitgevoerd. Ondanks geen aanwezigheid van een luikje was alles zonder schade verwijderd. Geen een tegel hoeven vervangen. Tevens zijn slechte k

Jun 05, 2014 by 

Netjes uitgevoerd. Ondanks geen aanwezigheid van een luikje was alles zonder schade verwijderd. Geen een tegel hoeven vervangen. Tevens zijn slechte kitnaden en afdichting bij kraan in orde gemaakt. Jarno komt zijn afspraken na. Beoordeling: 5 van de 5.


Aftapkraantje en kraantje bij toilet vervangen. Middelham maakt goede en duidelijke afspraken. Hij werkt snel en vakkundig. Een echte aanrader!Nogma

May 02, 2014 by 

Aftapkraantje en kraantje bij toilet vervangen. Middelham maakt goede en duidelijke afspraken. Hij werkt snel en vakkundig. Een echte aanrader!
Nogmaals dank en met vriendelijke groet.
Mevr. Baars Beoordeling: 5 van de 5.


Mijn toilet was op meerdere punten zwak/kapot. Ik twijfelde of het gemaakt kon worden of dat ik beter voor een nieuw toilet kon kiezen. Dat laatste bl

May 02, 2014 by 

Mijn toilet was op meerdere punten zwak/kapot. Ik twijfelde of het gemaakt kon worden of dat ik beter voor een nieuw toilet kon kiezen. Dat laatste bleek een betere optie te zijn.

Ik ben erg tevreden over hoe alles is verlopen. Op ma eerste telefonische contact. Op wo is hij komen kijken en op vrijdag heeft de klus plaatsgevonden. Alles is overigens netjes achtergelaten. Een lekkend kraantje in de kelderkast is ook "even" vervangen.

Een vakman dat duidelijke haalbare afspraken maakt en deze ook nakomt. Bij een volgende klus weet ik wie ik moet benaderen.

Carola Beoordeling: 5 van de 5.


Gemiddelde beoordeling: 5.0 van de 5 gebaseerd op 22 recensies.
Page:
123