06-51215847

Beoordelingen

Klik hier om uw beoordeling te geven.

Submit your review
* Verplicht veld


Klussenbedrijf Middelham
06-51215847
Vianenstraat 51
6882 NT Velp

Btw 161530515B01
KvK Arnhem 9112667
Bank: NL78RABO0106735802


Jarno heeft in en rond ons huis diverse klussen gedaan: hij heeft een schoorsteen aangelegd, een muur doorgebroken (en H-profiel geplaatst), een houts

Feb 03, 2017 by 

Jarno heeft in en rond ons huis diverse klussen gedaan: hij heeft een schoorsteen aangelegd, een muur doorgebroken (en H-profiel geplaatst), een houtschuur gebouwd en een cv geïnstalleerd. We zijn erg tevreden over zijn werk. Hij neemt de tijd voor goede adviezen vooraf, communiceert helder en levert degelijk werk. Hij zegt wat hij doet en hij doet wat hij zegt. Beoordeling: 5 van de 5.


Betrouwbaar en betrokken ondernemer, sinds tijden ons vaste aanspreekpunt voor allerlei werkzaamheden en storingen. Jarno denkt mee en is transparant.

Jan 14, 2017 by 

Betrouwbaar en betrokken ondernemer, sinds tijden ons vaste aanspreekpunt voor allerlei werkzaamheden en storingen. Jarno denkt mee en is transparant. Top bedrijf! Beoordeling: 5 van de 5.


CV ketel en stoppenkast moesten vervangen worden. Jarno komt eerst de situatie bekijken en bespreekt de mogelijkheden. Na prijsopgave en hiervoor mijn

Oct 06, 2015 by 

CV ketel en stoppenkast moesten vervangen worden. Jarno komt eerst de situatie bekijken en bespreekt de mogelijkheden. Na prijsopgave en hiervoor mijn akkoord te hebben gegeven, worden de werkzaamheden vakkundig en netjes afgewerkt.
Tot een volgende keer. Beoordeling: 5 van de 5.


Jarno toont zich in alle opzichten een betrouwbare vakman. Hij weigert, ook na aandringen, een prijsopgave te doen zolang hij het werk niet zelf gezie

Aug 18, 2015 by 

Jarno toont zich in alle opzichten een betrouwbare vakman. Hij weigert, ook na aandringen, een prijsopgave te doen zolang hij het werk niet zelf gezien heeft. Zijn offerte komt snel en zelf komt hij op de afgesproken tijd kijken en werken Daarbij heeft hij alle benodigde onderdelen bij zich en werkt hij netjes en secuur. De tijd die opgaat aan een vriendelijk gesprek, brengt hij niet in rekening. De rekening is precies volgens de offerte, dus ook geen negatieve verassingen achteraf. Beoordeling: 5 van de 5.


Erg tevreden zijn wij met het resultaat. Jarno heeft vooraf de tijd genomen om met ons de klus goed door te nemen en heeft bij ons gezorgd dat alle aa

Jul 07, 2015 by 

Erg tevreden zijn wij met het resultaat. Jarno heeft vooraf de tijd genomen om met ons de klus goed door te nemen en heeft bij ons gezorgd dat alle aansluitingen juist lagen voor de nieuwe keuken (electra en gas verlegd), muur uitgebroken, nieuwe tegelvloer gelegd, muren laten stukadoren, nieuwe plafonds en nieuwe deur met post geplaatst. Groot project, maar goed binnen afgesproken tijd gerealiseerd. Jarno zorgde direct voor extra handjes als tijd krap leek te worden. Erg prettig was dat Jarno bij vragen tussendoor direct contact opnam, aangaf wat de plannen waren en helder aangaf wat kosten waren van extra klussen waar wij zelf later mee kwamen. Dit heeft ervoor gezorgd dat we geen (financiële) verrassingen kregen op het einde. Kortom, een aanrader! Beoordeling: 5 van de 5.


Ik ben 3 jaar bezig geweest om een passende offerte te krijgen om warm en koud water naar de schuur te krijgen. Ik heb zelf al een gootsteen gemonteer

Apr 06, 2015 by 

Ik ben 3 jaar bezig geweest om een passende offerte te krijgen om warm en koud water naar de schuur te krijgen. Ik heb zelf al een gootsteen gemonteerd en de afvoer geregeld! Na 3 jaar zoeken kom ik in contact met Jarno, en zijn offerte was prima! Dus snel een afspraak gemaakt, Jarno was keurig op tijd , en werkte snel en precies. Het resultaat was super! Ik kan hier helaas geen foto's plaatsen , maar anders zag je mij naast de nieuwe leidingen met een opgestoken duim!

Groet,
Alwin (en een 10 voor Jarno !!) Beoordeling: 5 van de 5.


Ik kan Jarno aanbevelen. Levert prima werk.

Oct 30, 2014 by 

Ik kan Jarno aanbevelen. Levert prima werk. Beoordeling: 5 van de 5.


Jarno heeft bij ons een grote lekkage van het bad verholpen. Goed meegedacht om een en ander beter aan te sluiten en alles netjes afgewerkt. Helemaal

Oct 28, 2014 by 

Jarno heeft bij ons een grote lekkage van het bad verholpen. Goed meegedacht om een en ander beter aan te sluiten en alles netjes afgewerkt. Helemaal prima Beoordeling: 5 van de 5.


Prima onderhoud van onze cv ketel. Werk netjes en snel.

Sep 14, 2014 by 

Prima onderhoud van onze cv ketel. Werk netjes en snel. Beoordeling: 5 van de 5.


Lampen opgehangen en douchedeur geplaatst. Jarno heeft dit snel en goed uitgevoerd en het is zeker een aanrader om hem in te schakelen!

Aug 17, 2014 by 

Lampen opgehangen en douchedeur geplaatst. Jarno heeft dit snel en goed uitgevoerd en het is zeker een aanrader om hem in te schakelen! Beoordeling: 5 van de 5.


Gemiddelde beoordeling: 5.0 van de 5 gebaseerd op 28 recensies.
Page:
123