06-51215847

Beoordelingen

Klik hier om uw beoordeling te geven.

Submit your review
* Verplicht veld


Klussenbedrijf Middelham
06-51215847
Vianenstraat 51
6882 NT Velp

Btw 161530515B01
KvK Arnhem 9112667
Bank: NL78RABO0106735802


Jarno heeft bij ons de ramen van onze dakkapel (scharnieren/kozijnen) weer helemaal in orde gemaakt en hij heeft wat defecte electra vervangen. Jarno

Jun 25, 2020 by 

Jarno heeft bij ons de ramen van onze dakkapel (scharnieren/kozijnen) weer helemaal in orde gemaakt en hij heeft wat defecte electra vervangen. Jarno is kundig en duidelijk in wat hij gaat doen. Wij zijn zeer tevreden. Beoordeling: 5 van de 5.


Jarno Middelham leverde prima werk bij het plaatsen van twee nieuwe Velux-dakramen op de slaapkamers van onze jongens. Keurig en sekuur gewerkt alles

Jun 15, 2020 by 

Jarno Middelham leverde prima werk bij het plaatsen van twee nieuwe Velux-dakramen op de slaapkamers van onze jongens. Keurig en sekuur gewerkt alles netjes afgedekt om beschadeging te voorkomen. Verder zijn gemaakte afspraken keurig nagekomen. Offerte en facturering ware ook comform de gemaakte afspraken. De werkzaamheden zijn netjes en kundig uitgevoerd. Wij zij zeer tevreden. Beoordeling: 5 van de 5. Beoordeling: 5 van de 5.


Jarno heeft bij ons een geheel nieuwe badkamer gerealiseerd en het resultaat is geweldig. We zijn er erg tevreden mee. Hij werkt nauwkeurig, deskundig

Jun 07, 2020 by 

Jarno heeft bij ons een geheel nieuwe badkamer gerealiseerd en het resultaat is geweldig. We zijn er erg tevreden mee. Hij werkt nauwkeurig, deskundig en met oog voor detail. Zijn zorgvuldigheid kost wel tijd maar het resultaat is er wel naar. Al brekend en bouwend worden optredende problemen opgelost. Beoordeling: 4 van de 5.


Jarno Middelham leverde prima werk bij het plaatsen van een nieuw Velux-raam bij mij op zolder. De gemaakte afspraken werden nagekomen, offerte en fac

Jun 02, 2020 by 

Jarno Middelham leverde prima werk bij het plaatsen van een nieuw Velux-raam bij mij op zolder. De gemaakte afspraken werden nagekomen, offerte en factuur kwamen precies overeen en het raam werd kundig en vlot geplaatst. Zeer tevreden. Beoordeling: 5 van de 5.


In het najaar van 2019 betrokken wij ons nieuwe appartement. Daar moest heel veel gebeuren.Wij hebben Jarno ingehuurd en die heeft ons voortreffelijk

May 30, 2020 by 

In het najaar van 2019 betrokken wij ons nieuwe appartement. Daar moest heel veel gebeuren.Wij hebben Jarno ingehuurd en die heeft ons voortreffelijk geholpen. Een compleet nieuwe badkamer, een nieuwe toiletruimte en nog veel andere kleinere klusjes.
Hij heeft alles uitstekend gedaan. Jarno is echt allround. Hij kan timmeren, verven, tegelen, weet alles van water, gas en elektra en heeft voor elk probleem een oplossing.Kortom wij zijn uiterst tevreden over zijn werkzaamheden. Beoordeling: 5 van de 5.


Jarno werkt volgens afspraak, komt deze ook goed na. Denkt ook mee bij onverwachte problemen, en hoe deze op te lossen. Wc, badkamer, keuken het maakt

May 29, 2020 by 

Jarno werkt volgens afspraak, komt deze ook goed na. Denkt ook mee bij onverwachte problemen, en hoe deze op te lossen. Wc, badkamer, keuken het maakt niet uit, voor Jarno geen probleem. In onze vorige woning, en huidige woning heeft hij diverse klussen gedaan, en we zijn zeer tevreden. Beoordeling: 5 van de 5.


Jarno heeft onze toiletruimte volledig vernieuwd. Niet alleen een nieuwe pot en spoelbak, maar ook nieuwe waterleidingbuizen en cv-leiding, inclusief

Nov 12, 2017 by 

Jarno heeft onze toiletruimte volledig vernieuwd. Niet alleen een nieuwe pot en spoelbak, maar ook nieuwe waterleidingbuizen en cv-leiding, inclusief nieuwe vloer, tegels, stucwerk en wastafeltje. Hij werkt nauwkeurig en het resultaat is er naar. Beoordeling: 5 van de 5.


Ik heb inmiddels een aantal malen dit bedrijf ingeschakeld voor op en rondom het huis. Kort nadat Jarno de afgelopen maand de dakbedekking op uitbouw

Nov 09, 2017 by 

Ik heb inmiddels een aantal malen dit bedrijf ingeschakeld voor op en rondom het huis. Kort nadat Jarno de afgelopen maand de dakbedekking op uitbouw had vervangen, bleek er tijdens onze vakantie, een week later in de nacht 2 ruiten te zijn ingegooid.
Na een telefoontje van onze buurman stond Jarno gelijk op de stoep om de schade op te nemen en te helpen met het provisorisch dichtmaken van de kapotte ruiten. Een aantal dagen later werden de ramen met dubbele beglazing vervangen en is niets meer te zien van de schade. Dus dit bedrijf verdient een pluim door de snelle en adequate service. We zijn dan ook zeer tevreden met de flexibiliteit en de kwaliteit. Beoordeling: 5 van de 5.


Jarno Middelham heb ik ingeschakeld bij een lekkage in onze douche.Het bleek dat de gehele douche vervangen moest worden. Hij heeft dit kundig en in

Nov 05, 2017 by 

Jarno Middelham heb ik ingeschakeld bij een lekkage in onze douche.Het bleek dat de gehele douche vervangen moest worden. Hij heeft dit kundig en in prettig overleg met ons gedaan. We zijn zeer tevreden met het resultaat. Ook heeft hij naar genoegen een raam in onze kelder vervangen. Beoordeling: 5 van de 5.


We hebben de renovatie van ons toilet en badkamer door Jarno laten verrichten inclusief loodgieterwerk en CV. Dit hield in alle leidingen opnieuw leg

Oct 29, 2017 by 

We hebben de renovatie van ons toilet en badkamer door Jarno laten verrichten inclusief loodgieterwerk en CV. Dit hield in alle leidingen opnieuw leggen en in de muur verwerken. Een nieuwe waterdichte vloer en al het tegelwerk, op de badkamer en toiletruimte. Daarna vakkundig afmonteren van wastafel, toilet, kranen en CV. Jarno heeft bijzonder nauwkeurig werk geleverd. Een aanrader voor een ieder die niet op een uurtje of dubbeltje let maar echt vakwerk wil. Beoordeling: 5 van de 5.


Gemiddelde beoordeling: 5.0 van de 5 gebaseerd op 28 recensies.
Page:
123